Elke dag geopend van 09:00 tot 17:00.

Sinds 1932

Wie zijn wij?

Sinds augustus 2020 zijn wij de trotse eigenaren van het BRUNCH, voorheen “Lokaliteit” van Fred Lindenburg en Broodhuis Pien.
Marike is al jaren ondernemer en Nikki heeft medio 2020 haar opleiding Hogere Hotelschool afgerond. Samen met ons team heten wij u van harte welkom.

Wij zijn niet alleen bakker, wij zijn niet alleen een lunchroom, wij zijn een plek waar je ook heerlijk kunt ontbijten of waar we een royale high tea serveren;
we verkopen o.a. heerlijke vers belegde broodjes, ijs, chocolade van Chocolaterie Van der Ham, gebak en uiteraard een lekker bakje koffie.
Wij zijn BRUNCH !

BRUNCH dus, een nieuwe naam maar met grotendeels hetzelfde vertrouwde team, een stel enthousiaste jonge mensen met ervaring in de horeca. We hebben het geheel een stoere en warme uitstraling gegeven .
Een van de sterke punten vinden wij; ons heerlijke terras.

Bij uitstek geschikt voor kleine en grotere groepen fietsers, bij ons kunt u uw elektrische fiets opladen terwijl u geniet van een van onze producten.
Probeer eens een van onze vele theesoorten van “Tea Freaks”, een tripel of blond “Hert Bier “, of een van onze ijssoorten, we hebben zowel schep- als softijs (seizoensgebonden) en wat dacht u van onze befaamde appeltaart en bananengebak. Wilt u iets meenemen voor onderweg, bekijk dan onze fietstas. Of verras iemand met een leuk cadeau bijvoorbeeld kaarsen van de “Kanjers van ‘s-Heerenloo” of onze kadobon.

Neem lekker de tijd en kom bij ons genieten!
Wij zijn iedere dag vanaf 9 uur tot 17 uur geopend.
U bent van harte WELKOM.

Historie

Het pand is gebouwd in 1930 en sindsdien is het al een bakkerij, de eerste bakker was Aris van den Brink die later werd opgevolgd door zijn zoon Martinus.
Tot 1990 is het in de familie van Van den Brink gebleven.

Daarna waren vader en zoon Evert Jan en Jan Harmsen hier bakkers die in 1999 werden opgevolgd door Sonja van der Poel.
In haar tijd is het pand aanzienlijk gerenoveerd door Bouwbedrijf Kampert, die later ook eigenaar van het pand werd en die het op zijn beurt in 2020 dus aan ons verkocht.

Lees meer

Omgeving

Onze bakkerij en lunchroom is gelegen tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe in Hoenderloo. Veel verschillende wandel- en fietsroutes lopen langs onze bakkerij en lunchroom heen. Een ideale ontmoetingsplek voor liefhebbers van natuur en cultuur.

Lees meer
Instagram

Volg ons en blijf op de hoogte

Contact

  • Apeldoornseweg 16
  • 7351 AB Hoenderloo
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Maandag t/m zondag van 09.00 - 17.00 uur.